Mageløse Seanbaby og 4 steder, man kan finde ham.

Det første spørgsmål er naturligvis:
Hvorfor skal man finde Seanbaby?
Det skal man, fordi Seanbaby er morsom. Det var faktisk ham, der opfandt det med at være sjov på internettet. Så hvis vi forestiller os et internet, hvor det eneste indhold er skatteopgørelser, porno og pinglydene fra et 56k modem, så kommer Seanbaby og siger, nu skal der være vittigheder.
Det er Seanbaby selv, der har sagt det og, da han er MMA-kæmper, samtidig med at han er humorsnedker, har jeg ikke i sinde at tvivle på hans ord.
Og jeg skal understrege, at dette er en guide til at finde Seanbabys humoristiske tekster på internettet, ikke en guide til at finde ham selv. Efter min fiasko med Amelia Earhart er jeg færdig med at lave menneskeskattejagter.
Så er det bedre at blive hjemme og læse tegneserier, men tegneserier er bare ikke seje nok fra start af. Det ved Seanbaby, og derfor har han hjulpet menneskeheden ved at gøre tegneserier seje nok
www.cracked.com/blog/man-comics-comics-for-men/

Den opmærksomme læser vil se, at artiklen ligger i …

4. Crackeds arkiver

Og der ligger rigtig meget mere af samme skuffe. Og skuffer, der er faldet ud af kommoder fra helt andre dimensioner, men stadig skrevet af Seanbaby. I årene 2009 til 2020 huserede han hos Cracked.com, der som bekendt er en hjemmeside, der leverer humor sat op i listeformat. De første fem år var han en meget flittig skribent, de sidste var han primært redaktør, men når han så endelig postede en artikel, var der grund til glæde foran computerskærmen. Eller rettere latterkrampe på gulvet foran computerskærmen.
Men hvad er det for nogle ting, Seanbaby skriver? Og hvordan er det at skrive for Cracked? Det har Seanbaby skrevet en artikel om.
www.cracked.com/blog/11-things-i-learned-from-writing-100-cracked-articles/
Det er samtidig den artikel i verden, der linker til flest Seanbaby-artikler overhovedet, så det kommer ikke som en overraskelse, at det nok er verdens fedeste artikel. Hvis man gerne vil have et let overblik over de artikler, Seanbaby har skrevet for Cracked, er arkiverne lidt bøvlede at finde rundt i. Der er en meget bedre metode, nemlig:

3. Seanbaby.com

Her finder man links til samtlige artikler, Seanbaby har skrevet for Cracked. Og de er sat op på en let og overskuelig måde. (Der er lidt over 200) Samtidig er der ting, Seanbaby har lavet, inden han begyndte at skrive for Cracked. (Hver gang jeg prøver at tælle dem, finder de mig i en skov tre dage senere) Der ligger for eksempel noget om skridtspark og kærlighed.
www.seanbaby.com/kttg/kttglovestory01.htm Og så er det, man ser datoen: Siden har været oppe siden 1997. Det viser sig, at når Seanbaby siger, at det var ham, der opfandt at være sjov på internettet, var det den eneste gang, han var alvorlig. Hjemmesiden fortæller også, at Seanbaby har lavet spillet

2. Calculords


Og det er verdens bedste spil. Eller det er i hvert fald hamrende sjovt. Eller i det mindste så forfriskende anderledes, at man sagtens kan installere det bare for at tjekke det ud. Det er et samlekortspil, hvor man spiller rumsoldater ved at lave regnestykker. Forstået på den måde, at i din runde får du nogle tropper fra dit deck, for eksempel en alien, der for eksempel kan have tallet 25. Samtidig får du en bunke tal. Hvis du så kan lave et regnestykke, der giver 25, kan du spille din alien, hvorefter du håber, at han kan gå fra venstre side af skærmen over til højre og angribe din modstanders base. Konceptet er genialt, og spillet er gangske morsomt, men udførelsen bærer visse steder præg af indieproduktion. En opfølger er i støbeskeen, men det har den været i så lang tid, at jeg tror, at smeltediglen er blevet kold. Jeg skrev og spurgte Seanbaby, om toeren ikke snart var på vej, men fik det svar, at han arbejdede på to efterfølgere, men at det mest var et aften- og weekendprojekt.
Seanbaby har skrevet en artikel om at lave et spil, hvilket burde overraske absolut ingen.
www.cracked.com/blog/5-things-you-learn-when-making-modern-video-game/

Til gengæld er det overraskende, hvor let det at have det sjovt og narre dine børn til at lave matematik. Endelig fortæller hjemmesiden, at Seanbaby har en Patreonside ved navn:

1. 1900hotdog.com/ alternativt patreon.com/1900HOTDOG/posts

Og det er her, man finder det nyeste skriveri af Seanbaby. Og venner. Seanbaby har startet siden op sammen med Robert Brockway, en anden gammel kending fra Cracked, mens Chris Bucholz og David Wong, der også er kendt fra Cracked, har skrevet gæsteartikler.

Siden startede op 29. februar 2020, så det er stadig den spæde start. Siden er dedikeret til at håne dumme ting fra den forkerte dimension. Porten til den forkerte dimension er muligvis Seanbabys bogreol, for det er der, meget af det, han skriver om, kommer fra.
Nu vil jeg ikke linke til artikler, for de er bag Patreons betalingsmur. Men man laver en Patreonkonto. Og så vælger man et månedligt beløb, man vil give 1900hotdog. Måske er det nok at give 0.01 dollar, for det er det beløb, hjemmesiden 1900hotdog.com spørger efter. Det er mere læsevenligt at læse artiklerne her, i stedet for gennem Patreons egen side.
Men det er nu ikke fordi humoren er så meget anderledes end Seanbabys gamle artikler, så man kan sagtens starte på seanbaby.com/

Skriv et svar