Youtube-guide

Shadiversity

Har du nogensinde set en film eller spillet et spil i fantasy-genren og så tænkt: Gad vide, om det sværd eller den slåskamp eller den borg der er realistisk? Hvordan ville det i grunden være, hvis det her faktisk var den rigtige middelalder?

Hvis du kan svare ja til dette, så har du brug for Shadiversity. Denne youtuber vil forklare dig i lange, detaljerede, men stadig fantastisk underholdende videoer, hvad der er historisk korrekt og hvad der simpelthen er fjollet.

Hvis du for eksempel går rundt og tror, at samuraisværd er det bedste supervåben i verden, vil denne video svare på flere spørgsmål om samuraisværd, end du vidste kunne findes.

youtube.com/Biggest Katanamisconceptions debunked

Hvis du nogensinde har set Ringenes Herre og tænkt: Vent lige lidt, er de der borge realistiske. Ville folk i middelalderen rent faktisk bo og kæmpe i dem, eller ville de bare prutte lidt på dem og ride videre? Denne video går i dybden med borgene i Ringenes Herre:

http://youtube.com/Are the castles and cities in LOTR realistic?

Og endelig, så ved vi jo alle, at golfkøllen er det farligste våben i verden. Det ved Shad også, og denne video forklarer hvorfor.

Why the golfclub is the bestest weapon evar

Skriv et svar