Trump er de fem dummeste mennesker i verden — Donald Trump ifølge Seanbaby

Hvis der er noget, Seanbaby har forstand på, så er det dumhed. En stor del af hans humor er bundet op på at håne alt hvad der er dumt med så stort eftertryk, at man ikke skulle tro, at selv de lettere uvidende ville dø af skam, inden de nåede udenfor deres hoveddør.


Derfor kan det undre, at det kun er sket en enkelt gang, at Seanbaby er faret i blækhuset og har hudflettet det omvandrende bremsespor, som amerikanerne har valgt til præsident, nemlig Donald Trump.


Men dette er artiklen, hvor Seanbaby tager The Donald under behandling. Og det er ikke nok at kalde ham dum. Donald Trump er simpelthen de fem dummeste mennesker på jorden. I et forfatterskab, hvor stort set hvert ord er hysterisk genialt morsomt, præsterer denne kagstrygning af præsidenten at være en af Seanbabys ypperste artikler.


Seanbaby er samtidig i sit pædagogiske hjørne. Han lærer os om de fem typer dumme mennesker: Holderen af generel viden, Det rene intellekt uberørt af ekspertise, Det beslutsomme fjols, Det tekniske geni og Den, der ikke kan narres. Og så forklarer han, hvordan Donald Trump er et eksempel på hver eneste af de fem typer.

www.cracked.com/blog/the-5-stupidest-people-planet-are-all-donald-trump/

Bonuslink: Podcast med Seanbaby, der blev postet sammenfaldende med artiklen

www.cracked.com/podcast/5-ways-donald-trumps-lies-are-trying-to-break-your-brain/

Skriv et svar