Trump — et tilbageblik

Der var engang, en lykkelig gang, hvor vi ikke rigtig troede, at det ville ske, at det kunne ske, at den Orange Klovn kunne blive valgt til en af de mest betydningsfulde poster i verden.

Men Adam Todd Brown var på vagt. Han har skrevet mange ret spændende artikler for Cracked, og han skrev en, hvor han sammenlignede Donald Trump med Hitler. Det vækker altså nostalgi at tænke tilbage på en tid, hvor det at sammenligne Trump med Hitler kunne få nogen til at løfte et øjenbryn.

Her i min genlæsning er det gået op for mig, at Hitler-artiklen er den første artikel i en løseligt forbundet serie af tre, så vi tager dem alle.

https://www.cracked.com/blog/why-comparing-donald-trump-to-hitler-makes-perfect-sense/

Og her er en af mine yndlingskonspirationsteorier. Jeg er på ingen måde overbevist, men det giver på den anden side bare så god mening. Der var engang, hvor den svenske musikgruppe Ace of Base dominerede radiobølgerne og dansegulvet, men hvad nu hvis det var noget helt andet, de var ude på at dominere?

https://www.cracked.com/blog/how-90s-pop-band-secretly-sold-nazism-to-america/

Men hvor galt kan det gå? Det svarer Adam Todd Brown på ved at fortælle os, hvor galt det har været gået i Amerika:

https://www.cracked.com/blog/5-awful-moments-in-american-history-that-can-happen-again/

Hold da op, det blev mørkt. Var det ikke meningen, at vi skulle læse vittigheder og more os?

Her er en sjov artikel, hvor Chris Bucholz giver året 2016 sin MUS.

https://www.cracked.com/blog/a-serious-talk-with-2016-its-performance/

Der var mange af os, der gik og tænkte: Det må da være en joke. Det må simpelthen være en practical joke i den bedste Borat-ånd.
Og ja, det var det. Her er Daniel O’briens fortælling om, hvordan det gik til, at en skribent fra Cracked hjalp en forretningsmand med den tykkeste omgang performance-komik:

https://www.cracked.com/blog/what-i-learned-accidentally-managing-trumps-campaign/

Men hvis vi lige lægger komedien til side et øjeblik. Hvad var det, der skete, hvordan kunne det gå til?
Det forklarer David Wong os i denne artikel, der giver et fint indblik i den amerikanske mentalitet, der førte til, at næsten halvdelen af en nation stemte Donald Trump ind i det hvide hus.

https://www.cracked.com/blog/6-reasons-trumps-rise-that-no-one-talks-about/

Skriv et svar