Youtube-guide

Peterdraws

Har du lyst til at tegne noget? Men du ved ikke helt, hvad det skal være? Så bare snup et stykke papir og en tegnedims og vær med, når Peter tegner. Det er helt afslappende, nærmest meditativt. Og Peter har en dyb og blød stemme, der er rar at lytte til.
Kan du ikke få det til at ligne noget? Det gør ikke noget. Bare gør som Peter. Tegn en streg, og tegn en streg til og så endnu en streg. Lav noget kunst.

Hvad tegner han?
Men hvad er det for en stil, som Peter tegner i? Det er jeg ikke helt sikker på, at jeg har et ord for. Men så er det godt, at jeg kan linke til denne video, hvor Peter åbner sin sketchbook og inviterer dig indenfor.

Den bedste tegnepen
Du skal naturligvis have den bedste tegnepen nogensinde. Og det bedste papir og den bedste stol og den bedste musik at lytte til, ellers kan du ikke lave ordentlig kunst. Heldigvis har Peter lavet en guide til, hvordan man finder den bedste tegnepen.

Verdens bedste glaspen
Peter anmelder en del penne. Som regel gør han det ved at vise, at de kan lave streger, og hvad man kan tegne med de streger. Nogle gange har han selv købt dem, andre gange får han sendt penne af folk, der vil have promoveret deres varer. Her er en anmeldelse af en glaspen, han har fået tilsendt af nogen, der fortæller, at det er den bedste glaspen i verden. Men Peter er skeptisk.

Hvordan man laver en cirkel
Peter er også flink til at lære fra sig. En af de store udfordringer ved at tegne er, hvordan man laver en perfekt cirkel. Men det ved Peter, og her fortæller han hvordan.

Hvordan man laver dybde i sine tegninger
Er dine tegninger flade som pandekager? Her er fire simple tricks til at lave dybde i tegninger.

Skriv et svar