Youtube-guide

Cody Johnston, Kate Stoll og en hel masse nyheder

Vi kender Cody Johnston fra Cracked, hvor han skrev sin første artikel tilbage i 2009.
I de tidlige år skrev han med stor entusiasme om Lost, og vi kender det jo godt allesammen, lige pludselig står man på herretoilettet på et snusket udskænkningssted i Sydhavnen og er dybt involveret i en ophedet diskussion om, hvad der er bedst, Star Wars eller Lost, og så løber man tør for argumenter. Heldigvis har Cody Johnston skrevet denne artikel:

https://www.cracked.com/blog/4-reasons-lost-is-the-new-star-wars/

Some News
Men det er ikke kun pennen, Cody Johnston har svunget for Cracked, han har også været at finde foran kameraet i en massiv mængde af Crackeds videoer. Da Cracked begyndte at lave en ugentlig nyhedskommentar, var det Cody Johnston, der var værten. Hvis man gerne vil have upartiske nyheder og streng objektivitet, skal man nok kigge et andet sted. Det kunne da i hvert fald godt være, at Cody Johnston giver udtryk for nogle holdninger i ny og næ. Eller er det bare mig? Bedøm selv i denne video:

Some More News
Some News lukkede ned, da resten af Crackeds videoproduktion lukkede ned. Men så er det godt, at der findes noget, der hedder Youtube. Og her fortsætter Cody Johnston med at kommentere nyheder på kanalen Some more News. Nyheder standser som bekendt aldrig, og der er en ny video om nyheder hver uge. Her er den mest friske af slagsen:

Katy Stoll
Katy Stoll er også kendt fra Crackeds videoer. En af mine yndlingsvideoer er denne, hvor hun forklarer, hvordan man kan vide, om en kvinde er DTF. Og nej, det står ikke for Down to Fudge.

Even More News
Men vi har da slet ikke fået nok nyheder endnu. Men så er det godt, at Katy Stoll og Cody Johnston laver en podcast, hvor de sidder og kommenterer nyheder:

https://evenmorenews.libsyn.com/

Skriv et svar