Forhåbentlig en af de sidste gange jeg skriver om Trump

Donald Trump

Man kan sige meget om manden, men hvis man skal forsøge at sige noget positivt, kan man prøve med, at det er underholdende, når folk reagerer på T(r)umpen.

Metal Trump

Vidste du, at Trump lavede heavy metal? Det ved han nok ikke engang selv, men der findes en gæv youtuber, der klipper ord ud af Trumps taler og sætter dem sammen til kendte metal-sange. Resultatet er monster-grineren, og hvem ved, måske genopfinder Trump sig som heavy metal-forsanger, når han ikke har et job længere engang til næste år.

Some More News

Vidste du, at hvis man hakker cashew-nødder i småstykker, kan man lave en yderst delikat karryret?
Og Donald Trump er en fascist, der er i gang med at smadre det amerikanske demokrati, derfor skal man absolut ikke stemme på ham.
Samtidig er cashew-nødder den næstbilligste nød i USA, og derfor er den som regel det skuffende kedelige fyldstof i nøddeblandinger, der praler af ikke at være primært peanuts, den allerbilligste nød.
I denne analogi er Joe Biden en cashew-nød, og Donald Trump er en fascist, der er i gang med at smadre det amerikanske demokrati, derfor skal man absolut ikke stemme på ham.
Hvis du skal have en opfrisker på, hvad Trump er for en størrelse, er denne video glimrende.
Cody Johnston er heller ikke glad for Joe Biden og han tegner fint dilemmaet op, når nu man ikke kan fordrage Joe Biden, men den anden fyr er Donald Trump.

LegalEagle

Men selv i det værste scenario, hvis Trump bliver genvalgt, er det jo kun fire år til, så er mareridtet overstået. Alle ved jo, at en præsident kun kan sidde i to gange fire år. Og kun en galning med storhedsvanvid ville prøve at sætte sig ud over det. Åååh nej, det er jo Trump, vi taler om. Men det store spørgsmål er jo så, kan han bære sig ad med det og i så fald, hvordan?

LegalEagle er en rigtig advokat. Han plejer at holde sig til fiktion, hvor han tager en retssalsscene fra en film og forklarer, hvor realistisk den er i forhold til virkelighedens retssale. Men Donald Trump er jo som taget ud af fiktionens verden.

Skriv et svar